¨ Human Assets Advertised Positions
ADVERTISED POSITIONS

Norsar

Austri Vind eier og drifter de to vindparkene Raskiftet i Trysil og Åmot, og Kjølberget i Våler. Med til sammen 44 turbiner produserer Austri omtrent 560 GWh fornybar energi, noe som tilsvarer det årlige forbruket til ca 28 500 husstander.

Raskiftet har vært i drift siden 2018 og Kjølberget ble satt i drift 2021. Fokuset for selskapet fremover er å optimalisere driften av vindparkene i tett samarbeid med eiere og lokalsamfunn. Da nåværende daglig leder har valgt å forfølge nye muligheter, søker vi etter en ny daglig leder som sammen med ansatte (pr i dag 7 ansatte) og samarbeidspartnere skal drifte og utvikle vindparkene videre.

For mer informasjon: www.austri.noDaglig leder

HMS – DRIFT – VEDLIKEHOLD – LEDELSE

Daglig leder er ansvarlig for å sikre en trygg og forsvarlig drift av anleggene, og derigjennom optimalisere produksjonen av fornybar energi og skape positive ringvirkninger lokalt. Du vil jobbe tett sammen med et motivert og svært kompetent team, og det blir din oppgave å gi teamet så gode rammevilkår som mulig slik.

Viktige oppgaver vil bl.a. være:

Vi søker en proaktiv leder med solid erfaring fra industriell drift og produksjon, gjerne (vind)kraftproduksjon, som raskt kan sette seg inn i de tekniske utfordringer og muligheter som gjelder for vindparkene. Du har ledet og utviklet motiverte team som proaktivt optimaliserer drift av avansert produksjonsteknologi. Du er en drivende person med stor arbeidskapasitet som hele tiden ønsker å levere verdi og resultater, og tar på alvor det ansvaret som ligger i å lede ansatte og forvalte store verdier.

Austri Vind har bygd moderne vindparker som allerede leverer store mengder fornybar energi. Teamet i dag gjør en fantastisk god jobb, og dersom du har lyst til å bli med på en interessant og utfordrende reise fremover hører vi gjerne fra deg. Arbeidssted er på Raskiftet vindkraftverk.


Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon, ta kontakt med Håkon Heskja tlf. 90 50 50 12 / hakon.heskja@haconsulting.no

For å søke, send din CV snarest til info@haconsulting.no

Back
General Data Protection Regulation (GDPR)
Human Assets Consulting Group AS
Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo, Norway
See map
For more information please contact us by email:
info@haconsulting.no

© Human Assets Consulting Group AS 2022